fbpx

Tedd félre a kudarcaidat és engedd meg, hogy felgyorsítsam vállalkozásod növekedését!

Legyen folyamatosan több érdeklődőd, ügyfeled és nagyobb árbevételed!

Jelentkezz MOST és kötelezd el magad a VÁLLALKOZÁSOD fejlesztése iránt!

Webes technológiák

A legújabb webes technológiák és marketing eszközök bevezetése, vállalkozásod igényeire szabva.

Értékesítési tölcsérek

Az értékesítési tölcsérek hiánya vagy helytelen használata akár 30%-60% -kal csökkentik az új potenciális vásárlók megszerzését.

\

"Direct response" hirdetések

A megtérülés maximalizálása, valamilyen cél azonnali elérése (lead generálás, hírlevél feliratkozás, demo tesztelés stb...)

Márkaismertség

Találd meg a márkád hangját. Építs közösséget egy téma vagy valamilyen küldetés mögé. Küldetés, arculat, vizuális megjelenés és pozicionálás.

A szolgáltatásomhoz való csatlakozás feltételei

Tudunk együtt dolgozni?

Természetesen nem való mindenkinek a szolgáltatásom, ezért készítettem egy ellenőrző listát. Figyelmesen olvasd el és utána már látni fogod, érdemes-e kapcsolatba lépned velem.

Csatlakozás feltételei

Kövesd az utasításaimat

Elkötelezed magad, hogy követed a tanácsaimat és te is igyekszel a maximumot kihozni a rendelkezésedre álló erőforrásokból.

Rendelkezz egy minimum marketing büdzsével

Saját díjamon felül rendelkezned kell egy minimum pénzügyi erőforrással. Amennyiben ez még nem áll rendelkezésedre, inkább várj, de javaslom, hogy fogyaszd az általam elérhető ingyenes tartalmakat, hírleveleket.

Légy elszánt, hogy időt és energiát fektess be

Javaslatom, hogy legalább 6, de inkább 12 hónapot áldozz erre a projektre ahhoz hogy látványos eredményt érhess el. Az esetek többségében, számos problémát kell megoldani ami mind idő és erőforrás igényes. Ha gyors, azonnali eredményre hajtasz, minimális befektetéssel, ebben sajnos nem tudok segíteni.

Elfogadod, hogy a gyors taktikák egymagában nem jelentenek megoldást

Megérted és elfogadod, hogy a jól bevált taktikák csak egy jól kidolgozott stratégia részeként működhetnek hosszú távon. Ha csak taktikákra hajtasz, az eredmény ugyan kiemelkedő lehet, de általában gyorsan kihal és amilyen hirtelen növekedni kezdtél olyan gyorsan vissza is zuhansz, a fejlődés nem lesz folyamatos.

Örömmel fogsz dolgozni velem és felfedezed, hogy:

Túl sok a kérdés vagy probléma, amire nem kapsz azonnali választ és megoldást?

Hogyan lehetnek a versenytársak a hasznodra?
Többet tanulhatsz tőlük, mint gondolnád. MEG FOGOM MUTATNI neked, hogy a tőlük szerzett információk egyszerűsítik a döntéseid és elősegítik, hogy mindent, ami benned van, a teljes potenciált ki tudd aknázni a piacon.
Mi a tényleges kereslet a szegmensedben vagy a piacodon?
Segítek feltárni azokat a REJTETT LEHETŐSÉGEKET, amelyeket most valószínűleg nem ismersz fel. Megfogalmazzuk pontosan a VEVŐID IGÉNYEIT és utána ezeket fogod tudni MAXIMÁLISAN KIELÉGÍTENI, ahelyett, hogy vaktában céloznál.
Minden szükséges marketing eszköz a rendelkezésedre áll.
Ahogy már írtam, több ezer marketing eszköz van a piacon. De hogy ne véssz el a bőség zavarában, KIVÁLASZTOM azokat, amelyek a LEGHASZNOSABBAK SZÁMODRA és a lehető LEGJOBB EREDMÉNYT hozzák. Ez lehetővé fogja tenni azt, hogy az értékesítési csatornád AUTOMATIZÁLTAN működjön – és amikor ez megvan, FEL TUDJUK GYORSÍTANI az új ügyfelek szerzését. Legyen szó chat robotok alkalmazásáról, eseményalapú hírlevél kiküldés, leadek hatékony megszerzése, feliratkozói listák építése, automatikus ügyfél szegmentálás és stb., ezek hatékony kezelését csak a megfelelő eszközökkel oldhatód meg, én ebben fogok majd segíteni.
Melyek a legfontosabb termékeid vagy szolgáltatásaid, amelyeket a vevőid megvesznek - és hogyan lehetne a kínálat megváltoztatásával még nagyobb nyereséget elérni.
Biztosan ismered a Pareto-elvet, ami vállalkozások esetében azt mondja ki, hogy a termékeid vagy szolgáltatásaid 20%-a generálja a bevételed 80%-át. Ugyanez igaz a vevőkre is. Megkeressük, hogy mire összpontosíts, mit hagyj el és hogyan fordítsd javadra ezt a törvényt.
Hogyan lehet duplájára, háromszorosára vagy négyszeresére növelni a haszonkulcsot - egyetlen tranzakcióval?
Ha webáruházad van, akkor biztosan tudod, hogy ha csak egy terméket értékesítesz egyetlen tranzakció során, akkor egyszerűen nem keresel eleget (kivéve, ha mondjuk yachtokat árulsz). Valószínű, hogy nagyjából ugyanazt értékesíted, mint a versenytársaid. De mi lehet az a nagy dobás, amellyel nem az árral kell versenyezned és nem kell a padlóig csökkentened? Meg fogom mutatni, hogyan lehet növelni az egyes tranzakciók átlagos vásárlási értékét.

Tapasztalatom és felelösségem

Én is csak hosszas évek során tapasztaltam meg, hogy a nagyon csábító új taktikai megoldások sosem vezetnek hosszú távon fenntartható és kimagasló eredményhez. Éppen ezért csak a jól bevált és egyéni igényekre szabott stratégiákban gondolkodom, én ezt a vonalat képviselem.

Mivel a digitális marketing terület minden egyes ágazatában tevékenykedtem legyen az PPC, SEO vagy social media kampányok, tökéletesen értem ezen platformok működését és hogyan tudnád te is ezeket hatékonyan használni.

Számos témakörben és iparágban tevékenykedő ügyféllel, vállalattal dolgoztam, webáruházak, ingatlan és média portálok, piacterek, felhőalapú szolgáltatások, startupok és sok más egyéb területen tevékenykedő vállalatok online jelenlétük kidolgozásában, fejlesztésében vehettem részt.

Fülöp Imre - Tréning: Digitális marketing és vállalkozás növekedési stratégia

Amennyiben azt érzed, hogy:

A leggyakoribb okok, amiért te és a vállalkozók többsége már kétségbeesetten keresnek valamilyen megoldást.

Kimerült, túlterhelt és elveszett vagy
Akkor leveszem a válladról a terheket, fogom a kezed és együtt jobban fogjuk csinálni.
Túl sokat költöttél már különböző képzésekre és tréningekre, de még mindig a startvonalnál vagy
Elindítalak az úton, megmutatom a helyes irányt és a pénzköltést fel fogja váltani a pénz megérkezése.
Kétszer annyit költesz, mint amennyi a bevételed
Megmutatom abban a tervben, amit közösen készítünk el lépésről lépésre a megfelelő stratégiát, amely visszafordít a lejtőn, emelkedő pályára helyezi a vállalkozásodat és utána beköszönt a bőség.
Szeretnéd tudni, hogy fordítsd jó irányba a vállalkozásodat
Tőlem meg fogod tudni a módszert és elfelejtheted majd a vállalkozásoddal kapcsolatos minden rossz tapasztalatodat. A fejlődés és a bőség fog normálissá válni.

Hogyan dolgozom?
Mire számíthatsz?

Ingyenes telefonbeszélgetés

Szükségesnek tartom, hogy legalább egyszer telefonon beszélgessünk, de személyes találkozóra is sor kerülhet, hogy közelebbről megismerhessük egymást. Megosztok veled több információt magamról majd átbeszélhetjük a te elképzeléseidet a kitűzött céljaiddal kapcsolatosan.

i

Ingyenes átvilágítás

A kérdésekre megadott válaszok segítenek nekem abban, hogy közelebbről megismerkedhessek vállalkozásoddal. A megadott adatok alapján én tovább elemzem vállalkozásodat és a piacot amelyen tevékenykedsz. Egy válaszlevélben leírom az én meglátásomat, elképzelésemet, amelyben kitérek a gyenge pontokra és a lehetőségekre egyaránt.

Együttműködés megkezdése

Ebben a szakaszban kezet ráztunk és elkezdjük az együttműködést céljaid elérése érdekében, követve a 6 lépéses növekedési stratégiámat.

“A SIKERNEK nem lehet magas ára, de a KUDARCRA bármennyit költenél, mindig magas lesz az ára”

NÖVEKEDÉS 6 LÉPÉSBEN

Teljeskörű digitális marketing és webes technológiai szolgáltatás

Max 3 ügyfél (üres helyek száma: 1)

Ha szükséges, akár nulláról építjük újra online vállalkozásod, kidolgozzuk az alkalmazható marketing stratégiát a saját piacod igényeihez szabva és ami bizonyítottan működőképes lesz.

összegtől

2300 3800

havonta

Átlagosan minimum 6 hónapos időszak a kiemelkedő eredmények eléréséhez.

Bármikor megszakítható!

Részletek

Célom, hogy vállalkozásoddal egy olyan márkát építsek, ami széleskörűen elterjed és ismertté válik a piacon.

Dolgozz velem és dedikált csapatommal használva a legkorszerűbb webes és marketing technológiákat és stratégiákat.

Néhány feladat, amelyet a szolgáltatásom keretein belül nyújtok:

 • weboldalad optimalizálása (sebesség, felhasználói élmény)
 • automatizált marketing eszköz(ök) és CRM rendszer bevezetése
 • fizetett kampányok felépítése (Facebook, Google Ads, LinkedIn, Instagram)
 • értékesítési tölcsérek felépítése (ClickFunnels, Funnelytics, Kartra, SamCart)
 • oldallátogatottsági mérések konfigurálása (Google Analytics, GTM, HotJar vagy más egyéb eszközök)
 • konverziós értékek optimalizálása
 • remarketing hirdetések
 • versenytársak elemzése
 • vásárlói életciklus növelése
 • átlag tranzakciós (kosár) érték növelése
 • tartalomszerkesztő rendszer (CMS) bevezetése (WordPress, Contentful, CraftCMS, Tilda)
 • webáruház rendszer bevezetése és felépítése  (Shopify, Bigcommerce, Magento, Woocommerce, Shoprenter)

* További költségek esedékesek egyedi szöveges tartalmak megírásához, UX/UI vagy egyedi design tervek készítéséhez. Ezeket a kiegészítő szolgáltatásokat saját együttműködő partnereimen keresztül nyujtom, akik legalább nyolc év szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

* Felelősségteljes garanciavállalás: Amennyiben nem lennél megelégedve szolgáltatásaimmal 90 napos együttműködést követően, betartva az általam javasolt lépéseket, a megfizetett díjat teljességében visszafizetem.