fbpx

Fülöp Imre Phil Amery

Fülöp Imre Phil Amery

Tudd meg miért nem növekedik vállalkozásod

1800€ értékű

INGYENES cégátvilágítás

CSAK AZOKNAK, akiknek elszánt céljuk, hogy folyamatosan több érdeklődőt, ügyfelet, nagyobb árbevételt érjenek el, a lehető legnagyobb megtérüléssel.

IGEN, kérem az ingyenes ÁTVILÁGÍTÁST …

…hogy megtudhassam hogyan érhetsz el jobb eredményeket vállalkozásoddal

Tudd meg miért nem növekedik vállalkozásod.

1800€ értékű

INGYENES cégátvilágítás

CSAK AZOKNAK, akiknek elszánt céljuk, hogy folyamatosan több érdeklődőt, ügyfelet, nagyobb árbevételt érjenek el, a lehető legnagyobb megtérüléssel.

…hogy megtudhassam hogyan érhetsz el jobb eredményeket vállalkozásoddal

Fülöp Imre - A cég megmentő

Egy dolgot tisztáznunk kell még az elején.

Vállalkozásod elsődleges célja, hogy egy olyan áron értékesítse szolgáltatásait és termékeit, amely lehetővé teszi a növekedést és a fejlődést.

Kétségtelen, hogy manapság magasan képzett munkaerőre, szakértelemre és marketing eszközökre van szükség, de alapvetően nem ezek hozzák a kimagasló eredményt.

Vállalkozóként talán tapasztaltad, hogy az új munkaerő és marketing eszközök bevezetése sem hozta meg a várt eredményt vagy nagyon csekély növekedést eredményezett.

A valóság az, hogy ezeket a lépéseket bármely vállalkozás meglépheti, nem beszélve a versenytársaidról.

Lehet különböző csatornákról -Google, Facebook vagy Instagram- új látogatókat hozni oldalainkra, de ezt bármelyik cég elérheti, több kevesebb sikerrel.

Tehát egyetérthetünk abban, hogy vállalkozásod sikerességét a felhasználók minél magasabb konvertálása (megtérülése) jelenti.

Bármilyen piacon vagy iparágban, az a vállalkozás lesz a legsikeresebb, amelyik a legmagasabb arányban tudja konvertálni felhasználóit és a legtöbbet tud költeni hirdetésekre.

Tények:

  • A reklámba, a hirdetésekbe való befektetés kulcsfontosságú a sikeres vállalkozás felépítéséhez. Az a vállalkozás a legsikeresebb, amelyik a legtöbbet tud reklámba fektetni.
  • A legnagyobb kihívás minden cég esetében, a mindennapi káosz, zűrzavar megszüntetése. Minél kevesebb a zavaró tényező, annál hatékonyabban működik a vállalkozás.
Tudom, hogy sokat dolgozol és SOK ERŐFESZÍTÉST teszel azért, hogy forgalmat terelj a weboldaladra legyen az egy webáruház vagy felhő alapú (SaaS) szolgáltatás. Még az is lehet, hogy együtt dolgoztál marketingtanácsadókkal és ügynökségekkel. Túl vagy már azon is, hogy egy vagyont költöttél Facebook hirdetésekre.

Tehát már tudod, hogy milyen nehéz, időigényes és költséges új látogatókat szerezni a weboldaladra és azt is tudod már, hogy ennél csak egy NEHEZEBB dolog van: FIZETŐ vevőkké konvertálni őket.

És közben végig ott van annak a veszélye, hogy el is VESZITED a nehezen megszerzett látogatókat.

De miért van ez így? Mi lehet az oka annak, hogy ez történik? Mik lehetnek azok a GYENGE PONTOK, amelyek miatt nincs elegendő ELADÁS, nincs elegendő BEVÉTEL és nincs elegendő PROFIT? Mi lehetne a megoldás? Egy újabb tanácsadó? De hogyan előzheted meg, hogy újra csalódjál?

Hogyan lehetsz biztos abban, hogy végre megtaláltad azt a tanácsadót, akivel jól együtt tudsz működni? Eddigi tapasztalataim szerint, ha még egyáltalán vagy a nem megfelelő tanácsadóval működsz együtt, akkor nap mint nap ezt tapasztalod:

s

Leadek és új ügyfelek hiánya

Csak véletlenszerűen bukkannak fel új ügyfelek, nem folyamatos az ügyféláramlás.

s

Túl drágának vagy túl gyenge minőségűnek tartják a terméked/szolgáltatásod

Az ügyfeleid szerint nem megfelelő az ár-érték aránya annak, amit kínálsz.

s

Túl sokat költöttél már reklámra

A hirdetési költségek folyamatosan emelkednek, de ezt nem követi az értékesítés növekedése.
s

Hiányoznak a digitális marketing ismereteid

Nem tudod, hogyan alkalmazhatnád a modern digitális marketing stratégiákat.
s

Nem hallgatsz az ügyfeleidre

Nem veszed komolyan az ügyfeleid véleményét, vagy ami még rosszabb, a panaszait a termékeddel vagy szolgáltatásoddal kapcsolatban.
s

Nem tartod reálisnak a növekedés lehetőségét

Nem hiszed el, hogy lehetséges megduplázni, megháromszorozni vagy akár megnégyszerezni az árbevételt és a profitot.

s

A haszonkulcsod túl alacsony

Talán még ahhoz sem elég, hogy a költségeket fedezze, de nagyobb mozgástérre, például komolyabb marketingköltésre már nem jut.

s

Nincs elég időd

Csak tűzoltással telik a munkaidőd, a fejlődésre és a hatékonyság növelésére már nem jut energia.

s

Folyamatosan ügyfeleket veszítesz

A nehezen és drágán megszerzett ügyfelek nem elegendőek a kiesett ügyfelek pótlására.

s

Csak az akciózás működik

Ha nem adsz engedményt, nem tudsz eladni. A teljes árról csak álmodsz – milyen jó lenne…

s

Már senkiben nem bízol

A kudarcaid odáig vezettek, hogy már senkiben és semmiféle újszerű megoldásban nem bízol meg.

s

Mindig van, aki hibás

De ez nem te vagy, hanem a kormány, a vevők, a piac és a konkurencia.

Majd fölteszed a kérdést magadnak
“DE MÉGIS MIÉRT?”

Ezek erre a válaszaim – ezek pontosan tükrözik a helyzeted:

q

hiányzik a STRATÉGIA

q

hiányoznak a megfelelő KERETEK

q

nincsenek ÖNMŰKÖDŐ RENDSZEREID

q

nincsenek AUTOMATIZÁLVA a folyamataid

q

hiányzik a FÓKUSZ

q

nincsenek vagy rosszul megfogalmazott CÉLJAID vannak

q

nincs EGYEDÜLÁLLÓ AJÁNLATOD, ami megkülönböztetne és kiemelne a versenyből

q

ALULKÉPZETT ALKALMAZOTTAID vannak

q

a cégeden belül hiányzik az OPTIMIZMUS

q

hiányzik a POZITÍV gondolkodás

q

mindig másokat HIBÁZTATSZ, nem vállalod a felelősséget

És a szomorú igazság:

Ha NINCS olyan ÉRTÉKESÍTÉSI tölcséred, amely megfelelően OPTIMALIZÁLT A VÁLLALKOZÁSODRA, akkor pénzt hagysz az asztalon: akár a potenciális vevők és ügyfelek 30 – 60%-át elveszítheted, ezzel ugyanennyi FORGALMAT és NYERESSÉGET is elveszítve.

És ami még ennél is rosszabb:

Még az sem biztos, hogy nincs valamilyen értékesítési tölcséred vagy értékesítési csatornád. Simán lehet, hogy van – de a MEGFELELŐ MŰSZAKI HÁTTÉR és az átgondoltság hiánya vagy ego vezérelt gondolkodás az, ami a káoszt és az eredménytelenséget okozza.

Néhány FORGATÓKÖNYV: magadra ismersz?

\

1-es forgatókönyv:

Több forrásból érkezhetnek látogatók a weboldaladra, mint például PPC hirdetés, organikus keresés, ajánlások vagy éppen valaki beszél róla egy ismerősének. A látogatód több helyre érkezhet, ilyen például a kezdőlap, egy termékoldal vagy egy dedikált landing oldal. Ő a POTENCIÁLIS új ügyfél – és mégis az X-et találja meg a jobb felső sarokban: BEZÁRJA az oldalt és még az e-mail címét sem tudod, hogy később újra elérd.
\

2-es forgatókönyv:

A látogató eljutott a vásárlásig: rákattintott a “MEGRENDELEM” vagy “ELŐFIZETEK” gombra és utána váratlanul mégis ELHAGYJA az oldalt – vásárlás nélkül.
\

3-as forgatókönyv:

A látogató KITÖLTÖTT MINDENT, ami a rendeléshez és vásárláshoz kell, eljutott a rendelés összegző oldalig- de utána félbehagyott mindent és nem véglegesítette a rendelését.

Ismerős?

Már csak az a kérdés, hogy hány ilyen látogatót veszítesz el MINDEN EGYES NAP?

Ha nem akarod az ilyen látogatókat, az egyetlen választásod az, ha erőfeszítéseket teszel azért, hogy érdeklődővé vagy vásárlóvá KONVERTÁLD őket. Ez különösen fontos akkor, ha a látogatottság elérése PÉNZBE KERÜL, tehát fizetsz azért, hogy látogatóid legyenek az oldaladon.

Te is elköveted a LEGNAGYOBB HIBÁT, amit egy vállalkozó elkövethet:

ARRA HAJTASZ, HOGY AZONNAL, ELSŐ PILLANATBAN ELADJ

…de ez az esetek többségében nem sikerül

GONDOLJ BELE:

Nagy esély van rá, hogy amivel foglalkozol, amit értékesítesz, a potenciális vevőid eddig is beszerezték valahonnan, például a VERSENYTÁRSAIDTÓL.

Végül is miért vásárolna valaki pont tőled és nem az egyik versenytársadtól? Ez szó szerint az egymillió forintos kérdés.

Ugye egyetértesz velem abban, hogy amíg nem különbözteted meg magadat a piacon egy EGYEDÜLÁLLÓ és ELLENÁLLHATATLAN ajánlattal, addig nagyon rosszak az esélyeid arra, hogy hatékonyan értékesíts?

A MÁSODIK NAGY HIBA az, ha úgy gondolod, elég a LEGOLCSÓBBNAK lenned és dőlni fognak a vevők: ez önmagában nem elegendő.

Gondolj csak a tanácsadói szolgáltatásaimra: messze nem a legolcsóbbak, mégis folyamatosan vannak új ügyfeleim.

Mielőtt teljesen elkeserednél, van egy JÓ HÍREM számodra:

Nem kell újra feltalálnod a kereket: léteznek már azok a stratégiák, technikák és technológiák, amelyek sikerre viszik a te vállalkozásodat is! Csak azt a tanácsadót kell megtalálnod, aki ELEGENDŐ TAPASZTALATTAL rendelkezik ahhoz, hogy végigvezessen a SIKERED felé vezető úton. Megvan neki a tudása, a szakértelme – és nem esik le az aranygyűrű az ujjáról, amikor elvégzi helyetted a “piszkos munkát” – tehát azokat a feladatokat, amelyek szükségesek a sikerhez.

Persze, felvehetsz egy alkalmazottat is erre a munkára, de ő SOHA nem lesz annyira motivált, mint egy független tanácsadó, akinek MINDEN ÜGYFÉL ELVESZTÉSE húsbavágó. Neki csak egy állása lesz, amelyet bármikor le fog cserélni, ha kap egy jobb ajánlatot.

Te is megpróbálhatod, hogy tanulsz, képzed magad, gyakorolsz és kísérletezel addig, amíg minden tökéletesen nem működik: DE VANNAK ERRE ÉVEID? Megengedheted ezt magadnak, hogy ennyit várjál a sikeredre?

Nekem majdnem tizenöt évembe telt, míg eljutottam addig a szintig, amíg elegendő tapasztalatot gyűjtöttem ahhoz, hogy mást is tudjak támogatni a vállalkozása SIKERÉBEN. Ezek a tapasztalatok nemcsak könnyű SIKEREK voltak, hanem fájdalmas KUDARCOK és BUKÁSOK is.

Ezért pontosan tudom, hogyan érzed magad, amikor minden erőfeszítésed ellenére a pénzed fogy, a látogatók nem vásárolnak és az istennek sem jössz rá, hogy miért nem. Veled van a baj? Érdemes foglalkozni vele? Vagy inkább menj el Aldi pénztárosnak? Őket legalább stabilan megfizetik. Tudom, hogy mindez mennyire nehéz. fájdalmas és demoralizáló.

Számos oka lehet annak, ha a vállalkozásod nem fejlődik vagy hanyatlani kezd. Például hiányzik a megfelelő szakértelem az ügyfélszerzés területén. Vagy egyszerűen régi a weboldalad, olyan, mintha a kilencvenes években készült volna és ezért nem tud megbirkózni a mai igényekkel a termékeid vagy szolgáltatásaid automatizált vagy legalább félig automatizált értékesítése során.

Tapasztaltad már te is, hogy világunk folyamatos változásban van, és aki nem tud vagy nem akar alkalmazkodni ehhez, lemarad és elveszik?

Ha feltenném azt a kérdést: “Hogyan szegmentálod az ügyfeleid és milyen buyer personáid vannak?” és fogalmad sem lenne, miről beszélek, az a következőt jelentené: eddig mindig mindent megtettél, hogy új ügyfeleket szerezzél, de soha nem gondoltál még arra, hogy testreszabott ajánlatokat kínálj azoknak, akik még nem vásároltak és azoknak is, akik már vásároltak tőled.

És ezek még csak az egyszerűbb fogalmak voltak. Nem is említettem még olyat, mint CLTV (az ügyfél élettartam értéke: Customer Lifetime Value), a megtartási arány (Retention Rate) vagy az AOV (átlagos rendelési érték – Average Order Value). Lehet, hogy ismered ezeket a fogalmakat, de ha mégsem, akkor se aggódj: ez teljesen normális. Különben is, neked cégvezetőként nem ez az elsődleges feladatod.

Az ügyfelek gyakran kérdezik tőlem, hogy mit gondolok, működik-e valami, amiről éppen hallott? Ez lehet a SEO, a PPC, az email-marketing vagy a közösségi média.

De nem ez a valódi probléma. A probléma maga a kérdés. Mert a kérdés technikákról szól, nem a stratégiáról és a megtérülésről.

“Mert mindaddig, amíg 1.000.- Ft-ot költesz valamire, ami 2.000.- Ft-ot hoz, addig a ROI (Return on Investment), a befektetés megtérülése 100%-os, tehát érdemes költeni rá. Szemmel láthatóan működik. De ha nem ez történik, akkor nem biztos, hogy a termékeddel vagy szolgáltatásoddal van baj, hanem például az AJÁNLATODDAL vagy az üzenet terjesztésének módjával (pl. értékesítési szöveg, hirdetés szövege).”

Mit gondolsz, a weboldalad pontosan úgy működik, mint ahogyan a világ legnagyobb sales szakértői (Jay Abraham, Chet Holmes vagy Neil Rackham)? Használod rajta azokat az értékesítési technikákat, amelyeket ezek a szakértők használnak?

Valószínűleg nem.

De ez a mai technikával és technológiával akár egy laptopról is elérhető, még a kis cégek számára is.

Ez az ÚJ ÉS MAI MÓDJA annak, hogy a céged online alapokra is helyezze az értékesítését és emiatt ne kelljen többet aggódnod amiatt, hogy lesz-e stabil bevételed holnap, holnapután vagy a következő hónapban.

Te is szeretnéd ezt?

Én az alábbi módszert használom, hogy növekedni tudjon a vállalkozásod

I. Fázis - Átvilágítás

Technológiai háttér

\

Alaposan elemzem a jelenlegi technológiai hátteredet, milyen eszközöket használsz, milyen jól integrálódnak a vállalkozásodba és milyen mérési technikákat használsz a teljesítmény követéséhez.

Versenytárselemzés

\

Komplett és teljes versenytárselemzést kapsz. Megkeresem, kikkel versenyzel online és megnézem, mivel állsz szemben. Megvizsgálom a tartalomstratégiájukat, az árazásukat, a közösségi média jelenlétüket, a SEO-struktúrájukat, a fizetett hirdetési kampányaikat - és még számos olyan szempontot megnézek, amelyről talán még nem is hallottál. Az elemzés végére pontosan tudni fogod, milyen piacon és kikkel versenyzel online.

A piaci lehetőség vizsgálata

\

A versenytársak mellett megvizsgálom azt is, hogy milyen a piacod. Milyen célokat lehet és érdemes kitűzni, reálisan nézve melyek azok az okos célok, amelyek felé haladnod érdemes. (SMART célok: konkrét, mérhető, reális, elérhető és időszerű - specific, measurable, attainable, realistic and timely) - .

Terméked értékelése

\

Ha a terméked vagy szolgáltatásod nem megfelelő célközönségnek kínálod, vagy nincs megfelelően pozícionálva, akkor nem tűnik ki a zajból, ezért nem fogod elérni az értékesítési céljaidat. Javaslatokat fogok tenni, hogyan váljon egyedivé és összehasonlíthatatlanná a piacon, amivel ki fog tűnni a szürke és egyforma ajánlatok tömegéből.

II. Fázis - Technikai és tartalmi jellegű fejlesztések

A te weboldalad

\

Biztos, hogy büszke vagy a saját oldaladra és tetszik neked. De a valóság az, hogy ez nem számít. A kérdés az, hogy csak egy honlapod van, vagy egy éjjel-nappal működő értékesítési gépezeted? Az is előfordulhat, hogy már kipróbáltad a Wordpresst, a Shopify-t, a WIX-et vagy bármilyen ismertebb megoldást - és nem működött. Azért nem, mert nemcsak a technológia a lényeg. Én megnézem, hogy a te üzletágadban mi az, amit ajánlok - és ezt érvekkel és számokkal is alá tudom támasztani.

Marketing eszközök

\

Tanácsadói munkám során több száz nagyszerű marketingeszközt használtam már, így széles rálátásom van ezekre az eszközökre. Így biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő eszközt ajánlom, olyan eszközök, melyek segítenek vállalkozásod növekedésének a felgyorsításában, hatékonyabbá tételében. Készülj arra, hogy a már tesztelt és eredményeket hozó értékesítési módszereket automatizálni fogjuk saját vállalkozásodban azért, hogy neked és alkalmazottaidnak ne erre menjen el az idejük vagy minél kevesebb emberi beavatkozásra legyen szükség.

Szövegírás

\

Bárki állíthatja, hogy jó értékesítési szöveget ír - de a valóságban a számok beszélnek. Segítek ebben is: így megtapasztalhatod a különbséget a jó és a rendkívüli szöveg között és megtapasztalod azt, amikor egy szöveg - változtatás nélkül - akár évekig elad.

Marketing stratégia

\

A marketingstratégia jelenti az egyik alapvető különbséget nyertesek és vesztesek között. Tudod, mi az OMNICHANNEL megközelítés? Ide tartozik a SEO, a PPC, a tartalommarketing, a márkaépítés, az email marketing - de egységes megközelítésben, így érve el az egységes, magas színvonalú vevőélményt. Az eszközöket és a taktikákat alárendelem a stratégiának: azt alkalmazom, amelyiket szükséges, nem amelyik divatos.

III. Fázis - Az automatizált értékesítés elindítása

Az értékesítési csatornák

\

Ha nincsenek értékesítési csatornáid, gyakorlatilag lehetetlen skálázni a vállalkozásod és valójában nem tudod, hogy miért vannak vásárlóid és hogyan növelhetnéd a számukat. Ha több terméked vagy szolgáltatásod van, akkor több értékesítési csatornára van szükség. Ezek olyan útvonalak, amelyeken végigmennek az érdeklődők és utána vevővé válnak. Ide tartoznak a vevőmágnes, értékesítési tölcsér szakkifejezések, a webinárium és a TOFU, MOFU, BOFU tartalmak: ezekre mind szükséged lehet ahhoz, hogy automatizáld az értékesítést.

A growth hacking taktikák

\

A “növekedés hekkelése” - ezek olyan kreatív és nem szokványos taktikák, amelyek gyors és akár exponenciális növekedést is képesek elérni az érdeklődők vagy a vevők számában.

Ugyan ezek csak taktikák, de arra használom őket, hogy a stratégiát támogassák. Három fő területen:

  1. Tartalommarketing
  2. Termék- vagy szolgáltatásmarketing
  3. Reklám (direct response)

Az organikus elérhetőségek növelése

\

Minél hangosabb vagy, minél többet hirdetsz, annál nagyobb a közönséged és annál jobban ismer el a piac. De ennek hátulütői is vannak: a hirdetés pénzbe kerül és vannak olyan érdeklődők, akiknek kicsit gyanús. Viszont, ha az organikus, nem hirdetett forgalomra és növekedésre is koncentrálunk, akkor “ingyen” érjük el ezeket az embereket, számukra érdekes és releváns tartalommal, ezért könnyebben lesznek vevők. Így nő a bevételed és a jövedelmezőséged. Épül céged jó hírneve - ha lehetőleg minden nap aktív vagy a Facebookon, Instagramon, Linkedinen vagy csak egyszerűen jól keresőoptimalizált (SEO) a honlapod és jó helyen szerepelsz a Google találatai között.

Pontosan célzott közvetlen reklám (direct response)

\

Az ilyen hirdetéseknél ne azt nézd, mennyit költesz rá, hanem azt, hogy mennyire térül meg? A helyes számítás az: ha minden 1000.- Ft, hirdetésre kiadott pénz helyett 2000.- Ft jön vissza, akkor a legjobb úton vagy a meggazdagodás felé. Őrültségnek tűnhet, ha minden felesleges pénzed berakod a hirdetésbe, de ha ismered ezt a számítást és erre figyelsz, a sikeres hirdetők közé fogsz tartozni.

A másik szabály az, hogy a piacon hosszú távon az nyer, aki a legtöbbet képes új vevők megszerzésére fordítani, tehát aki a legtöbbet tudja kifizetni a reklámért.

Sikeres hirdetéseket néha bonyolult létrehozni, de ha tudod, hogy ezt a két fő szabályt kell figyelni, akkor meg tudod különböztetni a sikertelen hirdetőket a sikeresektől és te is sikeressé válhatsz.

IV. Fázis - Mérés és értékelés

Főbb KPI mutatók kitűzése és beállítása

\
A mérés az, ami naggyá fogja tenni a vállalkozásodat! Ha nem mérsz, akkor csak érzésből tudsz marketingre költeni, csak érzésből döntesz fontos kérdésekben - és ez gyakran tévútra vezet.

Megkeressük és beállítjuk a két fő mutatódat: az első az OKM (One Key Metric - kb. a legértékesebb mérőszám), amely minden vállalkozás fő mutatója. Ez ismert OMTM néven is ismert (One Metric That Matters - az egyetlen mérőszám/mutató, ami számít) és ha ezt folyamatosan szem előtt tartod, a céged növekedni fog. Emellett megnézzük még, milyen fontos KPI-ok (Key Performance Indicator - kulcsfontosságú teljesítménymutató) vannak a cégedben. Ezeknek célja a szervezet bizonyos területeinek teljesítményének mérése, a tartalom marketingjétől az értékesítésig, az átalakításoktól az átlagos tranzakciós értékekig, az ügyfelek beszerzési költségéig vagy az ügyfelek élettartamához kapcsolódó értékekkel (CLTV - Customer Lifetime Value) stb. Megkülönböztethetjük a mikro- és a makrokonverziókat, azonban a hangsúly mindig a makrokonverziókra irányul (értékesítés, vásárlás, bevétel, jövedelmezőség).

A teljesítmény ellenőrzése a megfelelő mérőeszközökkel

\

Az előző pontban felsorolt adatokhoz csak úgy tudunk hozzájutni, ha mérünk. Kizárólag azokra a mérőeszközökre összpontosítunk, amelyek nélkülözhetetlenek a vállalkozás teljesítményének és haladásának pontos méréséhez. Ezek a Google Analytics, a Facebook Pixel, hőtérkép eszközök (HotJar, CrazyEgg) és még számtalan olyan eszköz (Google Data Studio, SuperMetrics, MixPanel, Amplitude), amelyet fontosnak tartok ahhoz, hogy a honlap teljesítményéről megfelelő információkat kaphassunk.

Azért van szükség ezekre az eszközökre, mert így:

  • jobb üzleti döntéseket hozhatsz
  • képes javítani a ROI-n, a befektetés megtérülésén
  • hatékonyabban tudod eldönteni, melyik marketing eszközre költs
  • meg tudod határozni, melyik értékesítési csatorna jövedelmezőbb, melyik tud több ügyfelet, bevételt és NYERESSÉGET hozni
  • így összességében javítani tudsz a konverzión: több érdeklődőből lesz vevőd.

V. Fázis - Optimalizálás és javítás

Ha egyszer elkészült a rendszer, még mindig nincs kész.

Mindig van lehetőség OPTIMALIZÁLNI és JAVÍTANI rajta: megtalálni a gyenge pontokat, amelyek rontják a konverziót.

Ezek lehetnek technikai jellegű problémák (pl. a honlap lassú betöltődése), de lehetnek a marketing körébe tartozók, mint például a gyengén megírt értékesítési szövegek vagy a nem megfelelő értékesítési csatornák.

Gyakran a weboldal több pontján szükséges beavatkozni és van, amikor egyik platformról a másikra kell áttérni vagy valamilyen olyan megoldást integrálni az oldalba, amellyel automatikusan képes értékesíteni. Ilyen pl. a ClickFunnels, a ThriveCart, a Kartra, a PayKickstart vagy a SamCart.

Tehát mindig vannak GYENGE PONTOK és ezek felismerésével és kijavításával lehet javítani a teljesítményt. Ami nem biztos, hogy egyértelmű: ha vannak alkalmazottaid, az ő képzésük is lehet a gyenge pontok kijavítása.

VI. Fázis - Ismételd meg ugyanezt a ciklust és törekedj még magasabb célok felé!

Vállalkozói utazásod nem ér véget az V. fázissal – valójában sosem ér véget. Mindig lesznek újabb gyenge pontok, amelyek javíthatóak, új kampányok, amelyeket tesztelhetsz.

De a növekedés is ugyanezzel jár: akár világszerte új piacokra léphetsz, a termékeid vagy szolgáltatásaid új közönség felé terjesztheted.

És amikor ez a vállalkozás már nem tudja tízszeresen növelni a nyereségedet, akkor még mindig vannak új réspiacok, amelyeken terjeszkedhetsz.

Jelentkezz MOST – kötelezd el magad a VÁLLALKOZÁSOD fejlesztése iránt! Ne várj tovább, mert a helyek betelnek és megint kimaradsz valami jóból.

Igényeld most vállalkozásod teljes körű átvilágítását DÍJMENTESEN!

...és megtudhasd, hogyan állíthatom vállalkozásod egy növekedési pályára

EZ AZ AJÁNLAT CSAK KORLÁTOZOTT SZÁMÚ ÉRDEKLŐDŐNEK SZÓL!

De miért választanál ENGEM? Miben különbözik az AJÁNLATOM?

Számtalan üzleti tanácsadás és oktatás érhető el az interneten – de ezek legtöbbje csak az elméletet mutatja meg, esetleg példákat ad – de nem kínál SZEMÉLYES TANÁCSADÁST. Én soha nem hagylak egyedül, nemcsak a megfelelő és szükséges tanácsokat kapod meg tőlem, hanem, ha kell, feltűröm az ingem ujját és én is benyúlok a motorházba. Ha kell, én végzem el helyetted a „piszkos munkát”, beállítom a Facebook kampányodat, kiválasztom a megfelelő marketing automatizáló eszközt és be is állítom, felépítem az igényeidnek megfelelő értékesítési csatornákat és így tovább…

Röviden: én nem vizet prédikálok és bort iszom, hanem a saját üzletemben, a saját vállalkozásomban is ezeket az alapelveket követem.

Én magam folyamatosan tanulok a legjobbaktól. Ne ijedj meg, hogy ezek amerikai nevek: az Egyesült Államok a marketing őshazája, ők sokkal nagyobb mintán tesztelnek – és én átveszem és adaptálom a legnagyobb mesterek megoldásait. Tőlük tanulok: Jay Abraham, Frank Kern, Todd Brown, Anik Singal, Dan Lok, Jordan Zimmerman, Brendon Buchard, Grant Cardone, Tony Robbins, Patrick Bet-David, Tai Lopez, Russel Brunson, Sabri Suby, Pat Flynn, Kerwin Rae, James Cook. Te hányat ismersz közülük?

Tehát, ha te:

Z

webáruház tulajdonos vagy

Z

tanácsadó vagy szakember (például ügyvéd, könyvelő, pénzügyi tanácsadó)

Z

egy nagyobb gyártó cég (vállalat) marketing igazgatója, aki szeretné növelni az értékesítést

Z

cégtulajdonos, aki szeretné felvirágoztatni az értékesítést

Z

vagy most kezdesz bele az online üzletbe,

és el akarod kerülni a kezdeti pénzégetést és kudarcokat, szeretnél TÖBBET ELADNI és MAGASABB FORGALMAT ELÉRNI, akkor ne habozz!

A céged INGYENES ÁTVILÁGÍTÁSÁRA jelentkezz most!

Most az ELSŐ HÓNAPRA teljes PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT kínálok. Ehhez az kell, hogy jelentkezz, megvizsgáljam, tudunk-e együttműködni és ha igen, akkor a személyes coachingomra és munkámra az első hónapban pénzvisszafizetési garanciát vállalok.

Igen, jól látod: ha nem vagy megelégedve az első hónappal, akkor nincs harag: kérdés nélkül visszaadom a pénzedet. Nincs hűség, nincs több éves szerződés – az első hónapban szabadon kipróbálhatod a munkámat.

Ebben az első hónapban megismerjük egymást, megtapasztaljuk, tudunk-e hosszú távon együttműködni. Ez az együttműködés mindkét oldalról fontos: én is megnézem, hogy megfelelsz-e annak, amit én várok el az ügyfeleimtől: hajlandó és képes vagy-e mindent megtenni azért, hogy fejlődjön a vállalkozásod, hogy minél több potenciális ügyfelet generáljál és annyit adj el, mint még soha?

Most megteheted azt, hogy kis befektetéssel még nagyobb haszonhoz jutsz.

Nézd meg volt és jelenlegi ügyfeleim véleményét rólam és munkámról! Ők szintén szkeptikusak voltak az együttműködésünk kezdetén és ahogy jöttek az eredmények, úgy nőtt a bizalmuk és az elégedettségük. A te céged is ezzel a hozzáállással fogom fejleszteni.

Imrét 2013-ban úgy ismertem meg, hogy egy nagyon jó SEO szakértői pozícióval kerestük meg egyik multinacionális ügyfelemhez akartuk őt levadászni. Ő volt a legfelkészültebb és a legeltökéltebb jelöltünk, de végül nemet mondott, mert már akkor látszott, hogy érik benne a saját, eredményorientált vállalkozás gondolata.Olyan ügyfeleknek javasolom őt, akik nem csak SEO-ban gondolkodnak, hanem átfogó és működő nettes stratégiát szeretnének kidolgozni és megvalósítani

Hajdú Zoltán

HR tanácsadó, tréner és coach, Smart Staff

Kevés ennyire fókuszált szakemberhez volt szerencsém, mint Imre. Mindent óramű pontossággal megtervez, a szükséges időt, energiát beletéve, a szolgáltatásai átgondoltak, professzionálisak. Öröm volt vele dolgozni.

Bodó Árpád Zsolt Ph.D.

Ügyvezető, Sprint Consulting

A profi hozzáállásán felül csak a stratégiai gondolkodása értékesebb, a problémákat lényegüknél fogva oldja meg. Imádok Imrével együtt dolgozni.

Elekes Attila

Ügyvezető, BHPgumi

Imre nemzetközi tapasztalata óriási hasznunkra volt a Gravity RD digitális marketing stratégia kidolgozásában. Mindig vártam a vele való meetingeket mert sallangoktól mentes, lényegretörő és jókedélyű együttdolgozások voltak, és ezért hatékonyak. Eszméletlen nagy tudása van és átlátja a digitális marketing különböző kulisszáit és ezt a tudást megosztja, átadja ügyfeleinek. Nem emlékszem arra, hogy akár egy határidőn is elcsúszott volna – mindig pontosan azt szállította, amit ígért… vagy egy kicsit többet.

Rényi Zsolt

Ügyvezető, iKaland

Imre tapasztalata digitális marketing területén majdnem hogy egyedülálló, mély tudással rendelkezik, jól ismeri a működő marketing fogásokat és az ehhez szükséges technológiákat. Stratégiákban gondolkodik majd ezt taktikákkal véghez viszi. Képes madártávlatból átlátni egy vállalkozást, mik a gyenge és erős pontok, hol szükséges vagy érdemes beavatkozni. Olyanoknak ajánlom, akik nem marketingest keresnek, inkább vállalkozó szemléletű szakembert, aki képes egy céget a mély szakadékból növekedési pályára visszaállítani.

Kereszturi Gergely

Head of Search, iProspect

Imre nemzetközi tapasztalata óriási hasznunkra volt mindig, az elmúlt 8 év alatt rengeteg hasznos tanácsot kaptunk tőle. Szívből ajánlom.

János Bacskai

Ügyvezető, Nova Services

8 éven át, hatalmas energiákat és erőforrásokat megmozgatva döcögtünk a webes felületünk rögös útján. Online média felületként persze úgy gondoltuk, hogy a legjobbat hoztuk ki magunkból. Aztán időről időre szembesültünk vele, hogy a tudásunk nem elég széleskörű és az ismereteink leginkább rövid távon oldják meg a látogatószám növekedésünket. Toldoztunk-foltoztunk, mígnem úgy döntöttünk, hogy egy profi kezébe adjuk a teljes online marketing stratégia és hatékony webes jelenlét felépítésével járó feladatkör irányítását. Nem bántuk meg! Sőt, bár lenne két Imre a csapatban. Komplex gondolkodás, stratégiai szemlélet, profi szinergiák kialakítása az egyéb területeinkkel, lojalitás, elkötelezettség és csaknem 3 hónap után egyértelmű, dinamikus és visszaesés nélküli növekedés. Ezeket kaptuk Imitől. Az, hogy mennyire emberi a hozzáállása a csapatunkhoz, már csak ráadás.

Dévényi Tamás

Ügyvezető, Homeinfo

Imre szenvedélye, hogy más cégeknek segítsen jobb eredményeket elérni. Pályafutásom során eddig a Readers Digest és Bookline keretein belül volt szerencsém együtt dolgozni vele. Egy kiváló partner, akivel hatékonyan lehet dolgozni. Imre nem csak tanácsokat ad, ő maga is képes számos feladatot elvégezni. Egy élmény volt vele együtt dolgozni, csak ajánlani tudom.

Hamza Gábor

eCommerce Director, Libri - Bookline

Imre egy vérbeli digitális marketing profi. Ritkán találni olyan marketert, akinek kellő holisztikus rálátása lenne a piacra és ezt stratégiai illetve taktikai szinten is kamatoztatni tudná. Imre egy ilyen ritka személy. Szerencsésnek érezheti magát az, akinek a teljes digitális marketing stratégiáját az ő kezére bízza, bátran ajánlom!

Tamás Locher

CMO, Neurochain

Imrével meglehetősen komplex feladatokon dolgoztunk együtt a Vatera több kategóriájának SEO auditján. Ugyanakkor a nagyon komplex kérdésekre nagyon egyértelmű, használható, a gyakorlatban azonnal átvihető ötleteket kaptunk. Ezeket az útmutatásokat később az analitikai eredmények is visszaigazolták.

Lakinger József

A Vatera korábbi marketingigazgatója, Vatera

Imre széleskörű nemzetközi és hazai tapasztalata és proaktív hozzáállása miatt biztos jó partner, akire mindig lehet számítani és fűti őt a hatékony digitális marketing iránti szenvedély: sokat tanultam tőle a közös munkáink során.

Káli György

Kommunikációs vezető, Netvestor

Még mindig hezitálsz?

Itt van 5 további ok, amely fontos lehet számodra, hogy eldöntsd, akarod-e a próbahónapot:

N

Nekem a munkám a szenvedélyem is, még akkor is, ha időnként nehéz.

N

Nemcsak tanácsadó vagyok: saját vállalkozásaim és fejlesztéseim is vannak SaaS (szoftver mint szolgáltatás), WordPress, E-kereskedelmi és karbantartási projektekben.

N

Már tizenöt éve végzem ezt a munkát, különféle területekről jövő ügyfelekkel: már biztosan láttam és oldottam meg olyan problémákat, amelyekkel küszködsz

N

Tényleg sikert és eredményeket akarok szállítani neked: hiszen engem a sikeres ügyfeleim tesznek sikeressé

N

Azért, hogy minden ügyfelemnek kiváló minőséget tudjak nyújtani, korlátoztam az ügyfeleim számát. Ez nem holmi ócska trükk: hanem szükségszerű, mert a kapacitásaim végesek. Ezért van várólista és ez 6-12 hónap szokott lenni.

Jelentkezz MOST – kötelezd el magad a VÁLLALKOZÁSOD fejlesztése iránt! Ne várj tovább, mert a helyek betelnek és megint kimaradsz valami jóból.

Igényeld most vállalkozásod teljes körű átvilágítását DÍJMENTESEN!

...és megtudhasd, hogyan állíthatom vállalkozásod egy növekedési pályára

EZ AZ AJÁNLAT CSAK KORLÁTOZOTT SZÁMÚ ÉRDEKLŐDŐNEK SZÓL!

Erre számíthatsz, ha elkezdünk együttműködni:

10X tízszeres árbevétel növekedés

Tesztelj le az első hónapban! Kezdjük el, csináljuk és érjünk el együtt magasabb eredményeket a vállalkozásodban!

Most DÍJMENTESEN igényelheted vállalkozásod teljes körű átvilágítását!

Jelentkezz MOST – kötelezd el magad a VÁLLALKOZÁSOD fejlesztése iránt! Ne várj tovább, mert a helyek betelnek és megint kimaradsz valami jóból.

Igényeld most vállalkozásod teljes körű átvilágítását DÍJMENTESEN!

...és megtudhasd, hogyan állíthatom vállalkozásod egy növekedési pályára

EZ AZ AJÁNLAT CSAK KORLÁTOZOTT SZÁMÚ ÉRDEKLŐDŐNEK SZÓL!