MEGRENDELŐ


Korábbi és meglévő ügyfelek véleménye

Imre széleskörű nemzetközi és hazai tapasztalata és proaktív hozzáállása miatt biztos jó partner, akire mindig lehet számítani és fűti őt a hatékony digitális marketing iránti szenvedély: sokat tanultam tőle a közös munkáink során.

Káli György

Kommunikációs vezető, Netvestor

Imre szenvedélye, hogy más cégeknek segítsen jobb eredményeket elérni. Pályafutásom során eddig a Readers Digest és Bookline keretein belül volt szerencsém együtt dolgozni vele. Egy kiváló partner, akivel hatékonyan lehet dolgozni. Imre nem csak tanácsokat ad, ő maga is képes számos feladatot elvégezni. Egy élmény volt vele együtt dolgozni, csak ajánlani tudom.

Hamza Gábor

eCommerce Director, Libri - Bookline

Imrét 2013-ban úgy ismertem meg, hogy egy nagyon jó SEO szakértői pozícióval kerestük meg egyik multinacionális ügyfelemhez akartuk őt levadászni. Ő volt a legfelkészültebb és a legeltökéltebb jelöltünk, de végül nemet mondott, mert már akkor látszott, hogy érik benne a saját, eredményorientált vállalkozás gondolata.Olyan ügyfeleknek javasolom őt, akik nem csak SEO-ban gondolkodnak, hanem átfogó és működő nettes stratégiát szeretnének kidolgozni és megvalósítani

Hajdú Zoltán

HR tanácsadó, tréner és coach, Smart Staff

Imre nemzetközi tapasztalata óriási hasznunkra volt mindig, az elmúlt 8 év alatt rengeteg hasznos tanácsot kaptunk tőle. Szívből ajánlom.

János Bacskai

Ügyvezető, Nova Services